Välkommen till Brf Täckdiket 4!

Täckdiket 4 är en bostadsrättsförening i Mölndal som bildades 2007, vilket gör oss till en relativt nybildadförening. Under åren som gått har vi lärt oss mycket om vad det innebär att vara en bostadsrättsförening, och upptäcker hela tiden nya intressanta saker. 

Här på vår hemsida finns mycket nyttig och praktisk information, både för boende, mäklare och spekulanter.

Hittar du ändå inte den information du söker är du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Gäller ditt ärende ett problem eller skada på eller kring huset ber vi dig kontakta Felanmälan på FF Fastighetsservice.

Nära boende

Här bor du inte långt från Mölndals centrum, med bekvämt gångavstånd till både skola, förskola och en välsorterad mataffär.

Precis utanför dörren finns vår fina, nyrenoverade gård, med lekplats, grillplatser, boulebana, planteringar och stora ytor.

Området är lugnt, utan betydande biltrafik och precis runt knuten finns härliga Västerberget, som via Änggårdsbergen fortsätter hela vägen till Botaniska Trädgården, en sträcka på ca 4,5 km.

Närmaste busshållplats ligger bara 100 meter från fastigheten.

NY förvaltning

Från 1 januari 2021 förvaltas vår förening av FF Fastighetsservice.

Detta innebär att avier för avgifter och hyror skickas från ett nytt företag. Har du tidigare haft autogiro behöver du anmäla det igen och likaså med e-faktura. 

Nytt autogiro eller e-faktura gäller från avi för april. De avier som skickades ut inför januari behöver betalas direkt via respektive avi. Dessa ingår i nytt autogiro eller e-faktura.

Felanmälan har fått ny adress och nytt telefonnummer. Denna är öppen dygnet runt, med jour. Kontaktuppgifter hittar ni här.

Läs mer om detta under Nyheter.

gårdsdag

Lördag den 18 april är det dags för höstens gårdsdag. Vi träffas på gården kl 10.30 för att ställa iordning inför vintern.

Med tanke på rådande situation kommer vi naturligtvis hålla avstånd under dagen.

Vi hoppas att så många som möjligt vill komma ut och hjälpas åt och träffa sina grannar. 

Välkomna!