gårdsdagar

I föreningen anordnas det två eller fler gårdsdagar varje år. Ibland träffas vi för att göra iordning gården för sommar eller vinter och ibland för att fira något. Sedan några år tillbaka finns det i föreningen en gårdsgrupp som numera ansvarar för att anordna dess träffar. Här visas bilder från några av dem.

Gårdsfest - September 2012

Föreningen bjöd in till fest för att göra ett fint avslut på sommaren. Det fanns både hoppborgar, loppis och bouleturnering.

Invigning av nya gården - November 2015

Efter nästan ett år då vi inte kunnat använda gården på grund av renovering var det skönt att återigen kunna samlas, nu runt den nya lekplatsen och på de nya grillplatserna.

Gårdsdag - April 2017

Varje år anordnas gårdsdagar vår och höst, då gården rustas upp inför kommande säsong. Denna gång planterades några växter om.

Familjedag - Maj 2017

Föreningen bjöd in barn i området på en familjedag med hoppborg och ansiktsmålning bland annat.

50-årsjubileum - Augusti 2018

Huset fyllde 50 år och det firade vi naturligtvis som sig bör med stor fest och tårta. Eftersom barnen i området kallar gården för piratgården, hade vi förstås pirattema på festen. De boende som bott här i huset längst fick blommor och det blev till slut bara en enda liten bit tårta kvar.

Gårdsdag - oktober 2020