Välkommen till Brf Täckdiket 4!

Täckdiket 4 är en bostadsrättsförening i Mölndal som bildades 2007, vilket gör oss till en relativt nybildadförening. Under åren som gått har vi lärt oss mycket om vad det innebär att vara en bostadsrättsförening, och upptäcker hela tiden nya intressanta saker. 

Här på vår hemsida finns mycket nyttig och praktisk information, både för boende, mäklare och spekulanter.

Hittar du ändå inte den information du söker är du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Gäller ditt ärende ett problem eller skada på eller kring huset ber vi dig kontakta Felanmälan .

Nära boende

Här bor du inte långt från Mölndals centrum, med bekvämt gångavstånd till både skola, förskola och en välsorterad mataffär.

Precis utanför dörren finns vår fina, nyrenoverade gård, med lekplats, grillplatser, boulebana, planteringar och stora ytor.

Området är lugnt, utan betydande biltrafik och precis runt knuten finns härliga Västerberget, som via Änggårdsbergen fortsätter hela vägen till Botaniska Trädgården, en sträcka på ca 4,5 km.

Närmaste busshållplats ligger bara 100 meter från fastigheten.

Laddplatser

På en extra föreningsstämma 15 december 2022 beslutades det att föreningen ska installera 40 laddplatser på parkeringen.

Första steget är att dra ut en ny matning för el till parkeringen. Detta utförs av Mölndal Energi.

Efter det kommer laddplatser installeras. Exakt var dessa kommer bli placerade är inte helt bestämt, men alla berörda kommer bli informerade i god tid innan arbetet påbörjas. Ingen boende kommer bli av med sin plats, men det kan hända att några boende får byta plats.

Laddplatsgruppen som skapades på senaste årsstämman ska nu ta beslut om vilken leverantör vi vill välja och planen är att beställning ska läggas innan årsskiftet.

årsstämma

Det börjar närma sig tid för årets årsstämma i föreningen. 

Varför hålls en årsstämma?

Stämman är det tillfälle då du som medlem i föreningen har möjlighet att göra din röst hörd. Där tas föreningens alla stora beslut och styrelsen utses. 

Viktigt för i år! Föreningen behöver nya medlemmar i styrelsen. Vi hoppas många boende visar sitt intresse att fortsätta göra föreningen till en ännu mer fantastisk plats att bo på!

Styrelsen kommer i god tid informera om datum, tid och plats.

Vi hoppas vi ses!