Parkeringen

Till föreningen hör en parkering för bil utomhus samt ett mindre garage med platser för moped och MC. Parkeringsplatsen ligger mot Lantbruksgatan, med infart från Vetekornsgatan. Endast lägenhetsinnehavare kan hyra parkering.

På parkeringen finns mestadels vanliga parkeringsplatser, men även några med uttag för motorvärmare. Dessa uttag får INTE användas för att ladda el-bilar! Uttagen är inte gjorda för det och vi kan inte garantera säkerheten när en bil laddas i dem. Läs gärna mer här eller här.

Vill du ladda en elbil, har vi 46 parkeringsplatser med ladduttag från ChargeNode som du kan ansöka om. Observera att dessa platser är dimensionerade för nattladdning efter vardagspendling, och t.ex. en Tesla med ett tomt batteri kan behöva stå ganska länge för att återställa 100% av sin laddning.

Kontrollera alltid med styrelsen att det finns plats i MC/mopedrum innan ni köper MC/moped. Det finns ett begränsat antal platser. Moped och MC får inte parkeras i cykelrum eller övriga förråd.


Använd formulär på TidX hemsida för uppsägning av p-plats. Uppsägningstid är 1 månad.

Vi har nyligen flyttat all hantering av parkeringen till TidX Förvaltning, så det är de som kommer hantera alla förfrågningar och uppsägningar. Formuläret fungerar annars precis som vanligt, bara med en ny mottagare. De kommer även börja skicka ut avtal för platserna som ska skrivas på och skickas tillbaka.

Prislista

Parkeringsplats
286 kr/månad utan el
396 kr/månad med eluttag till motorvärmare
600 kr/månad med laddpunkt för elbil
    (se ChargeNode appen för pris/kWh)

Garageplats för MC/moped
176 kr/månad

Utöver det finns en besöksparkering som kostar 5 kr/timme eller 30 kr/dygn.

Bevakning av parkeringen

Vi har ett avtal med Aimo Park om bevakning av vår parkering, gården samt parkeringsautomat till besöksplatserna. 

Är din plats upptagen av en annan bil, kontakta dem för att lösa en temporär plats.

Telefon: 0771-96 90 01


Husbil och Husvagn

Vi har tyvärr inte möjlighet att hyra ut platser på parkeringen för husbilar eller husvagnar. 

Parkering

Ärende